Fakültemize Hoşgeldiniz- 2017 ÖSYS ile fakültemiz bölümlerine yerleşen öğrencilerimiz için

Değerli Öğrencimiz,

Maltepe Üniversitesi Ailesine Hoş Geldiniz!

Maltepe Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinde tercih ettiğiniz bölüme ilişkin olarak kayıt işleminiz 14-18 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Yaşanabilecek yoğunluğu önlemek ve işlemlerinizi hızlıca tamamlayabilmeniz için Fakültemize ayrılan kayıt günü 15 Ağustos 2017 Salı günü olarak belirlenmiştir. Sizi 15 Ağustos 2017 Salı günü Kültür Merkezimize kayıt işlemleri için bekliyoruz.

Aşağıdaki bağlantılardan ve üniversitemiz anasayfasından gerekli ayrıntılara ulaşabilirsiniz.

Üniversitemize ve Fakültemiz bölümlerine gösterdiğiniz ilgiye teşekkür eder, şimdiden başarılı bir akademik yıl dileriz.